2011. április 30., szombat

Vega, Lope de: A táncmester - Jelenlegi ára: 1 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A táncmesterA könyv listaára: 1680 Ft. Leírás:
Lope de Vegát Cervantes a természet szörnyetegének nevezte. Lope de Vega saját állítása szerint kétezer drámát írt (ebből ma négyszázat ismerünk), de jelentős lírai és verses epikai munkássága, nemkülönben a maga korában is népszerű prózaregényei. Az ízig-vérig barokk szerző szinte beláthatatlanul gazdag életművének újabb darabja válik hozzáférhetővé a magyar olvasóközönség számára. Az 1594-ben született A táncmester Lope de Vega korai művei közül való. Fontos szerepet játszanak benne a zenei elemek, a mű központi motívumát pedig, a táncot - miként Vasas László előszavában hangsúlyozza - a szereplők a szerelem minden rezdülésének kifejezésére használják. A szerepcserék helyzetkomikumára épülő, cselszövések és félreértések sorozata közt, a becsület és szenvedély viharaiból kibontakozó bonyolult cselekmény a szerelem minden akadályt leküzdő erejét hirdeti. Aldemaro vagyontalan nemesifjú, hogy szerelme, Florela egy vagyonos nemesúr lánya szívét elnyerje, táncmesternek jelentkezik annak házához. A bonyodalom akkor kezdődik, amikor vetélytársra akad a beszédes nevű, daliás, ám üres fejű Vandalino személyében. Utána azonban nem a kiszemelt leányzó, hanem annak nővére epekedik, aki idős férje mellett (akihez hozzákényszerítették) az igazi, megérdemelt szerelemre vágyik. Egy ügyes személycsere látszólag feloldja a szerelmi szálak kuszaságait, ám hamarosan újabb bonyodalmak keletkeznek, és ezúttal Florela becsületére megy ki a játék. A kiváló magyar fordítás híven adja vissza a darab nemes egyszerűséget sugárzó, elegáns nyelvezetét is. A gazdag elemző előszóval ellátott darabot mindenkinek érdemes ajánlani, aki színvonalas kikapcsolódásra vágyik. ISBN: 963-7338-41-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 460 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 17:14
. Vega, Lope de: A táncmester - Jelenlegi ára: 1 460 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése