2011. augusztus 30., kedd

LUXUS THERMAL HOTEL VISEGRÁD**** 4NAP/ 2FŐ FP. - Jelenlegi ára: 97 900 Ft


Thermal Hotel Visegrad**** Superior
Luxus Wellness pihenés Visegrádon
4 nap/3 éjszaka 2 fő részére kétágyas szobában félpanzióval
Az utalvány tartalma
4 nap/3 éjszaka kétágyas szobában félpanzióval
szoba: kb. 25m2, erkély, klíma, tv, telefon, internetcsatlakozás, minibár, szobaszéf, fürdő zuhannyal vagy káddal, fürdőköntös, hajszárító
Ellátás:
- 3 x büféreggeli: hideg és meleg fogásokkal
- 3 x büfévacsora:  magyar és nemzetközi fogások, bőséges salátabár, desszertválaszték
Wellnessrészleg korlátlan használata 7-21 órig (belső és külső élménymedence, gyermek- és termálmedencék, úszómedence, napozóterasz)
Szaunarészleg díjmenes használata (finn szauna, gőzkabin, merülőmedence, aromakamra, tepidárium, jégkamra)
Díjmentes fitneszterem használat
 
 
Thermal Hotel Visegrád****Superior
A Thermal Hotel Visegrád a Lepence-völgyben várja felüdülni vágyó vendégeit!
A Dunakanyar egyik legszebb fekvésű wellness szállodája, a Thermal Hotel Visegrád, nyugodt, barátságos környezetben, a Pilisi parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától csupán 40 km-re várja Vendégeit!
 
Szobák
A szálloda szobáiból gyönyörű kilátás nyílik a Dunakanyarra, a Pilisi- és a Visegrádi hegységre, a Visegrádi Várra.
174 erkélyes egység fürdőszobával, önállóan szabályozható légkondicionáló, üzenetrögzítős telefon, rádió, hajszárító, fürdőköpeny, minibár, szatellit-antennával ellátott televízió, fizető mozicsatorna, szobai széf, számítógép-csatlakozási lehetőség, nem dohányzó szobák, összenyitható, Dunára néző, valamint speciális szobák mozgássérültek számára. Szobánként 1 pótágyat lehet elhelyezni (a mozgássérült szobában kettőt). A lakosztályokban kihúzható kanapé található, melyen max. 2 fő fér el.
 
Étterem
Duna Étterem 220 férőhellyel és dunai panorámás terasszal, nemzetközi és magyar ételspecialitásokkal, diétás konyhával várja kedves vendégeit.
További bárok: Lepence Söröző, Topáz Drinkbár, Aquamarin Uszodabár.
 
Wellness és egyéb szolgáltatások
Visegrád egyik természeti kincse az 1300 m mélységből feltörő, 39° C-os, ásványvíz minőségű forrás. A közismerten összehúzó és gyulladáscsökkentő hatású hévíz magas kalcium-, magnézium- és hidrogén-karbonát tartalma mellett a szervezet számára fontos nyomelemeket, valamint alacsony sótartalmú alkaloidokat is tartalmaz. A szálloda termálfürdőjét ez az értékes gyógyhatású víz táplálja, mely a szállodától csupán néhány méter távolságra tör a felszínre.
A szálloda fürdő részlegében külső és belső élménymedencék, szabadtéri úszómedence (20 m), termálmedencék (32 és 38 °C), nyári strandmedence napozóterasszal, gyermekmedence, téli napozó, szauna, gőzfürdő, aromakabin, merülő medence, élményzuhanyok, relaxációs szoba, jégkút biztosítják a vendégek élményekkel teli pihenését.
Szolgáltatások
Általános szolgáltatások
24 órás portaszolgálat  Akadálymentesített  Business center  Csomagszoba  Konferencia terem  Központi széf  Lift
Baba- és gyermekbarát szolgáltatások
Babafürdető kád  Gyermekágy,  etetőszék  Gyermekmedence  Játszótér
Egyéb szolgáltatások
Ébresztés  Mosodai szolgáltatás
Éttermi szolgáltatások
Drinkbár  Grill partik  Légkondicionált étterem  Nemzetközi konyha  Vegetáriánus és diétás konyha
Gyógy és wellness szolgáltatások
Belső medence  Elektroterápia  Élményfürdő  Fitnessterem  Gőzkabin  Infraszauna  Masszázs  Szabadtéri pezsgőfürdő  Szabadtéri úszómedence  Szauna  Szépségszalon  Szolárium
Sport és szórakozás szolgáltatások
Kerékpár kölcsönzés  Napozókert  Squash pálya
Szoba felszereltsége
Fürdőköpeny  Hajszárító  Internet csatlakozás  Kábel TV  Minibár  Nemdohányzó szobák (is)  Speciális szoba mozgássérültek részére  Szobai széf  Telefon  Törölköző bérlés
Visegrád
Fellegvár
A kettős várrendszert 1250-1260 körül építtette IV. Béla és felesége, Lascaris Mária Bizáncból magával hozott ékszereinek árából. A vár a hegycsúcsot övező erődítésfalakból, két toronyból és egy lakópalotából állt.
Királyi Palota, Visegrád
Az egykori palota feltárt részei gótikus és reneszánsz stílusjegyeket mutatnak. Egy ideig itt volt a magyar uralkodók hivatalos székhelye, majd nyári rezindenciája.
Mátyás Király Múzeum, Visegrád
A múzeum kiállításai a királyi palota és a Salamon-torony helyreállított épületében láthatók. Többek között a királyi palota szobrászati emlékeit és Visegrád történetét mutatják be.
Salamon-torony, Visegrád
Az alsóvár - Salamon-toronynak nevezett - lakótoronya a XIII. században épült.  A korszak magyarországi építészetében szinte egyedülálló épület. Többször megrongálódott, majd felújították - jelenleg múzeum.
Visegrádi Kiránduló Központ
Erdei művelődés háza, vadaskert és játszótér található a Pilisi Parkerdő Rt. által kezelt Visegrádi Kiránduló Központban.
Apátkúti-völgy
A völgy alsó szakaszán az Ördögmalom-vízesést érdemes megtekinteni, de ehhez kerekesszékkel csak az aszfaltút felől lehet eljutni. Gépkocsival az út mentén megállva onnan is csak segítséggel lehet a vízesésre jó rálátást nyújtó padokhoz, asztalokhoz bejutni, mert az oda vezető néhány méteres ösvény meredek és ...
Gizellamajori római erőd
A gizellamajori volt lovardában feltárt négyzet alaprajzú, négy legyező alakú saroktornyos, 38x38 m-es római erőd a 330-as években épült.
IV. Béla szobra
A Vízibástya feljárójánál található IV. Béla király szobra; vaskorlátain az Anjou-család, Zsigmond és a Hunyadi-család címerei láthatók.
Kálváriakápolna
Kálváriakápolna a XVIII. században épült barokk stílusban.
Mária-kápolna
Kis dombon, a Duna partján a múzeum épületével szemben áll a XVIII. századi barokk stílusú Mária-kápolna.
Mátyás-szobor
A Fő utcáról nyílik az a park, ahol Mátyás király mellszobra látható. A portré Fadrusz János kolozsvári Mátyás-szobra alapján készült.
Mogyoró-hegy
Az itt kialakított erdészeti bemutató kiváló lehetőséget nyújt a környék növényeinek és vadállományának megismerésére. A terület útjai többnyire kerekes székkel, is járhatóak, bár sok meredek és rázós útszakasz is akad. A Természet- és Erdővédelmi Táborig kivételes esetben még be lehet menni autóval, így ...
Plébániaház
Római katolikus plébánia a XVIII. században épült barokk stílusban.
Római katolikus templom (Keresztelő Szent János)
A barokk stílusú templom az 1700-as évek második felében épült. Schade Lénárt tervezte.
Római őrtornyok
A város területén több római kori emléket tártak fel. A szakemberek számba vették az őrtornyok maradványait. Több torony Valentinianus császár uralkodásának idején, 372-ben épült.
Sibrik-dombi erőd
A Sibrik-dombon lévő háromszög alaprajzú, 114x130 m-esrómai katonai tábor a dunakanyari limes egyik legfontosabb erődítménye.
Vízibástya
A hajóállomástól néhány lépésnyire a XIII. századi régi Vízibástya maradványai láthatók, amelyet valamikor nagyméretű falak kapcsoltak az Alsóvárhoz.
Volt ferences rendház, iskola
A XV. századi ferences kolostor felhasználásával épített barokk templomot 1787-ben iskolává átalakították, emelete 1871-ben épült.
Diósi római temető
A Gizellamajortól délnyugatra fekvő diósi löszteraszon útépítés során került elő az erőd 226 síros temetője
 
Az utalvány a szállodai kontingens
szabad kapacitása esetén
hétvégén is felhasználható!!!
Az utalvány 1 évig érvényes a szabad helyek függvényében, a szállodával előre egyeztetett időpontban.  
Nem használható fel magyar ünnepnapokon.
A szabad időpontok utáni érdeklődés, és a gyermekek után fizetendő többletköltség a szállodával történő egyeztetést igényel!
 
 
Üdülési csekket nem tudok elfogadni!
 



Jelenlegi ára: 97 900 Ft

Az aukció vége: 2011-09-17 23:00
. LUXUS THERMAL HOTEL VISEGRÁD**** 4NAP/ 2FŐ FP. - Jelenlegi ára: 97 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése