2012. január 24., kedd

LEGO Ninjago - Turbós Zúzógép (2263) Új! - Jelenlegi ára: 7 990 Ft


LEGO - Ninjago - Turbós Zúzógép ( 2263 )
Dobozméret: 382 x 262 x 71 mm
Megjelenés éve: 2011
Ajánlott korosztály: 7 - 14 éves korig
Elemek száma: 223
Figurák száma: 3
Pörögj el a veszély elől, és szerezd vissza az arany fegyvert!
Frakjaw Skull Dragsterén menekül az Arany Kaszával, ezért Wu szenszei elküldte Jay-t és Cole-t, hogy szerezzék vissza. A Spinjitzu alkalmazásával segíts rettenthetetlen hőseinknek, hogy el ne nyelje őket a Dragster, és meg tudják szerezni az arany fegyvert.
Szállítás: MPL időgarantált csomagként, akár utánvételes fizetéssel. ( MPL - Magyar Posta futárszolgálata: sikertelen kézbesítés esetén a csomag átvehető a Postán ).  
Az Agrotrade a LEGO játékok hivatalos viszonteladója.
Kereskedelmi szaküzlet vagyunk, a vásárlásról minden esetben számlát küldünk!
Személyes átvétel csak Szolnokon lehetséges.
Postázás:
- utánvételes fizetéskor: az írásbeli vagy telefonos adategyeztetést (számlázási, szállítási cím) követően, munkanapokon du. 2-ig beérkezett rendeléseknél akár aznap
- előre fizetéskor: az összeg beérkezése után, munkanapokon du. 2-ig beérkezett átutalásoknál ( Közvetlen számlára befizetés költsége 25 ezer forint alatti vásárlásoknál 260 Ft! Kérjük a termék leütése előtt ezt vegye figyelembe! )
Figyelem! Utánvételes csomagot adategyeztetés nélkül nem küldünk! Ha a rendelést követő munkanapon nem elérhető, küldjön nekünk levelet a pontos szállítási - számlázási címmel! Értékelések függvényében az utánvételes csomagküldést megtagadhatjuk!
Mindíg csak készleten lévő termékeket töltünk fel, de mivel üzletünkben is árusítunk, ideiglenes készlethiány esetlegesen felmerülhet. Ha kéri leütés előtt félretesszük a terméket, így biztos lehet benne hogy a lehető leggyorsabban megkapja, vásároljon utánvétellel vagy előre utalással!



Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-11 08:58
. LEGO Ninjago - Turbós Zúzógép (2263) Új! - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése