2012. március 5., hétfő

Whirlpool kondenzációs szárítógép újszerű állapotú - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

2002. 11. hóban Magyarországon vásárolt Whirlpool AWZ 650 típusú kondenzációs szárítógép eladó. Saját tulajdonom a gép, normál családi használatból eredő, kizárólag frissen mosott ruhákat, törülközőket, ágyneműket szárítottam vele, kizárólag a téli időszakban. Nem dohányzunk, nincs háziállatunk.
A szárítógép a képeken is látható kitűnő állapotban van, szervízigénye sosem jelentkezett, így javítva sem volt. Egyetlen apró hibája, hogy kb 4 éve, az akkoriban 1, 5 éves fiacskám a körmét beleeresztette az ajtónyílás gumijába, amin ezáltal keletkezett egy 1-2mmnyi nyílás. Az eltelt idő óta semmilyen problémát nem okozott és nem is változik, tehát nem nő, vagy vetemedik, vagy ilyesmi. De szükségesnek tartottam megjegyezni és fotózni is.
A gép tudása: igazán egyszerű, be kell állítani a kívánt szárítási időt és teszi a dolgát. Erre a használati utasítás ad támpontot, de nagyon hamar kialakítható a saját igény. A "kímélő" gomb megnyomásával a szárítás intenzitása csökkenthető, az érzékenyebb ruhákhoz. A szárítás végén 9 percig szellőztet fűtés nélkül, majd 12 percig mozgatja a ruhát a gyűrődés megelőzésére.
Energia osztálya elvileg C, de  3, 65kWh a fogyasztása az adattáblája alapján, max teljesítménye 2200W, amperigénye 10A.
Szűrőjét, kondenzátorát rendszeresen tisztítottam, közvetlen napfény sosem érte, ezért maradt szép fehér és fényes.
Ajtónyílásának mérete: 39cm*28cm, ami jó nagy, paplan, hálózsák is jól belepakolható.


Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-11 23:27
. Whirlpool kondenzációs szárítógép újszerű állapotú - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése