2011. április 22., péntek

Kiss Éva: Az Európai Unió társadalomföldrajza - Jelenlegi ára: 3 220 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az Európai Unió társadalomföldrajzaA könyv listaára: 3791 Ft. Leírás:
A középiskolai tankönyv a funkciójának megfelelő tagolásban tartalmazza az Európai Unióról középiskolás fokon szükséges társadalomföldrajzi ismereteket. Fejezetenként Összefoglalás és Ellenőrző kérdések segítik a tanultak elmélyítését, fényképek, térképek, statisztikai táblázatok sokasága (összesen 57 kép, 60 ábra, 28 táblázat), fontos információkat tartalmazó olvasmányok teszik szemléletessé az anyagot, amelyet a legfrissebb uniós kiadványok (2002-es évkönyvek) szerint állított össze a szerző. Bevezetésképpen történeti összefoglalás (Az Európai Unió történeti áttekintése) és az Unió intézményrendszerének bemutatása (Az Európai Unió intézményei, közösségi politikái és nemzetközi kapcsolatrendszere) olvasható a kötetben, ez után tér rá a szerző voltaképpeni tárgyára, a társadalomföldrajzi ismeretek számbavételére. Két-két fejezetben tárgyalja az Unió tagországainak, illetve a tagjelölt országok általános és regionális társadalmi-gazdasági jellemzőit, amelyekből megismerhető a két régió népességének összetétele és gazdasági aktivitása, mezőgazdasági, ipari, energiagazdálkodási és közlekedési sajátosságai éppúgy, mint a regionális egyenlőtlenségek, a fejlett és elmaradott vidékek ismérvei, a fejlesztési politikák célkitűzései stb. Az Eseménynaptárral, a Fogalmak, az Ajánlott irodalom és az Internetcímek listáival kiegészített kötet - nemcsak középiskolai tankönyvként hasznosulhat, de jelentős mértékben hozzájárulhat széles olvasóközönség ismereteinek bővítéséhez is, ezért ajánlott a könyvtárak szabadpolcain is elhelyezni. ISBN: 963-346-596-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 220 Ft

Az aukció vége: 2011-04-25 09:40
. Kiss Éva: Az Európai Unió társadalomföldrajza - Jelenlegi ára: 3 220 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése