2011. július 29., péntek

Farkas Zsolt: Ér - Jelenlegi ára: 840 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! ÉrA könyv listaára: 999 Ft. Leírás:
A felvidéki író, aki eddig az irodalom, a filozófia, a tudományos publicisztika terén jeleskedett, ezúttal mindezek forradalmian új hibridjét kínálja a merészebb lelkületű olvasóközönség számára. Saját meghatározása szerint a népszerű-tudományos-fantasztikus-romantikus-szocio-pszicho-triller-akció-vígjáték műfajába sorolható kötete rövid, lazán kapcsolódó szövegekből áll, melyeket a durva és vulgáris kifejezések, a szleng és a manapság oly divatos módon angol szavakkal teletűzdelt, olykor érthetetlenné váló hibridmondatok jellemeznek. Bár a Tolna Megyei Népújság kritikája szerint a mű szórakoztatva tanító megjegyzések és tudnivalók gyűjteménye, a lírai, prózai és drámai szövegrészek, mondattöredékek és a hozzájuk tartozó lábjegyzetek (! ) szövevényének megértése és ezekből építő jellegű következtetés levonása bizonyára csak keveseknek fog megadatni. ISBN: 80-7149-699-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 840 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:56
. Farkas Zsolt: Ér - Jelenlegi ára: 840 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése